Surf & Turf Bowl
-
+
Ingrediƫnten
Sushirijst
gr
Surumi stick
gr
Carpaccio
gr
Gemengde sla
handjes vol
Edamame
gr
Norivellen
Avocado
Truffelmayonaise
el
Sojasaus
tl
Gebakken uitjes
el
Zonnebloempitten
el
Recept
Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snij de carpaccio en surumi in plakjes/reepjes.
Snij de avocado in blokjes of reepjes.
Snij het norivel in kleine stukjes (is vooral bedoeld als garnering).
Voeg de truffelmayonaise en sojasaus samen.
Verwarm de pijnboompitten in een pannetje tot ze een kleurtje krijgen.
Als de sushirijst afgekoeld is kun je de bowl samenstellen. Sla > rijst > edamame > carpaccio > surumi > avocado. Drizzle de truffelmayo-mix er overheen en maak af met de gebakken uitjes en pijnboompitten.